Hoppa till sidans innehåll

SM i Drill

SM i Marschdrill
SM i Marschdrill går av stapel 30/5 i Billesholm

Inbjudan och ytterligare information finns på Marsch-SM sidan

SM i Tävlingsdrill
Fristad och Alingsås har som arrangör som vi tidigare meddelat problem med hallen i Borås inför SM 16-17/5 då Borås Basket tyvärr har fått förtur till denna helg trots tidig bokning av Fristad.

 

Vi gjorde ett försök att försöka flytta SM en vecka framåt då det då gick att vara i Borås hallen, men efter många inspel från er föreningar blev det klart att det krockade både med studentbaler och  konfirmation under Kristi Himmelsfärdshelgen som i så fall skulle blivit den nya SM helgen.

 

Vi har tittat på SM igen och styrelsen har därför beslutat att flytta tillbaka SM till samma helg som det var bestämt från början dvs 16-17/5 för att våra utövare skall få de förutsättningar inför SM som var planerat sen tidigare. Det står dock inte riktigt klart i dagsläget pga. omständigheterna vart SM 2020 då kommer att gå av stapeln. Fristad och Alingsås gör ett jättejobb just nu med att försöka hitta hall i Borås med omnejd för sitt arrangemang som SM värd då vi ju vill att de skall kunna fortsätta sitt arbete inför SM 2020 . Om inte detta går i lås har vi bokat hall i Helsingborg för att säkra upp.

 

Vi kommer att återkomma till er i Januari med definitivt besked på vilken ort SM 2020 kommer att arrangeras för er planerings skull.

 

Med detta vill vi i SDF önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Tävlingskommittén: This is a mailto link

Domarkommittén: This is a mailto link

Tekniskakommitén: This is a mailto link

.

Postadress:
Drill
Amelie Nilsson, Gröntevägen 14
254 81 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Nytt nummer av Batonbladet!
Läs senaste nytt från förbundet i fjärde Batonbladet

Inbjudan till Årsmöte för Verksamhetsåret 2019
Välkomna till årets årsmöte i Kalmar 2020-04-25. Mer info i Inbjudan.

Resultat Bjuvsdrillen 2020
Resultatet från första tävlingen 2020 finns på resultatsidan

Riktlinjer för uttagning till Landslag samt deltagande på EuropeanCup
TK har skickat ut riktlinjer och information till föreningarna kring sommarens internationella tävlingar. De finns även på landslagssidan.
Påminnelse från TK: Intresserade för Solo 1 baton, 2 baton samt 3 baton till EC, och som fortfarande inte mailat in till TK på vilka två tävlingar ni har för avsikt att visa upp era program att göra det senast fredag 10/1.

SM i Tävlingsdrill NYTT DATUM 16-17 maj
Vi har tittat på SM igen och styrelsen har därför beslutat att flytta tillbaka SM till samma helg som det var bestämt från början dvs 16-17 maj för att våra utövare skall få de förutsättningar inför SM som var planerat sen tidigare. Det står dock inte riktigt klart i dagsläget pga. omständigheterna vart SM 2020 då kommer att gå av stapeln. Mer Info

Resultat från Nybrodrillen
Resultatet från Nybrodrillen, årets sista tävling, är publicerat av TÄK på resultatsidan

Inbjudan till vårens första SM-kvaltävlingar
Bjuv, Örkelljunga och Kalmar har skickat ut inbjudan till Forumdrillen och Kalmardrillen. De finns även i Tävlingskalendern 

Inbjudan till SM i Marschdrill
Kolla in vår nya Marsch-SM sida. Där hittar du inbjudan till SM i Marschdrill, musik och reglemente. 

Kalender för våren 2020 & Inbjudan till Bjuvsdrillen och MixedTwirl januari 2020
Nu är det klart vilka tävlingar som kommer att arrangeras under våren 2020 samt vilka som kommer att gälla som SM-kvaltävlingar.

Inbjudan till säsongens första junior och seniortävlingar är ute nu. Precis som föregående år är dessa tävlingar även för miniorer. Kalender och Inbjudan finns i Tävlingskalendern 

Resultat från Staffansdrillen 2019
Resultatet från Staffansdrillen i Hjärup finner ni på Resultatsidan

Resultat från Minidrillen och Stjärndrillen 2019
Höstens första miniortävlingar är slutförda och resultatet finner ni på Resultatsidan

Uppdaterat regelverk!
Årets uppdatering av regelverket är publicerat av Tekniska. Största nyheten är att vi numera även har med tävling i marschdrill! Ni hittar det tekniska reglementet och tävlingsreglementet under menyn Tävling.

Uppdaterat kortprogram
Ny rutin i kortprogram gäller från och med september 2019. Instruktioner finns på sidan för Internationellt Regelverk. På samma sida finns även den nya musiken för Kortprogram Män.

Ny Logotyp för Svenska Drillförbundet

I samband med prisutdelningen på SM 2019 lanserades Svenska Drillförbundets nya logotyp