Hoppa till sidans innehåll

Marschdrill


SM i Marschdrill 30/5 2020!

Har ni som drillförening marschdrill som inriktning?

Är ni en förening som stormtrivs att vara ute och uppträda på gator och torg med er marschdrill? Då är den här informationen utskick absolut till er….

Vi från Svenska Drillförbundet SDF vill gärna hjälpa er att utvecklas vidare inom Marschdrill och har därför nu bildat en marschkommitté (MK) som verkar endast för er. Denna marschkommitté består av marschdrillande representanter och började verka i höstas. MK har redan kommit väldigt långt i sitt arbete och några av er har kanske tom. redan hört ifrån dem då de under hösten inventerat Marschdrill i Sverige...... Mer om MK

Gå in och läs fortsättningen i vårt utskick om bla. SM i Marschdrill 2020! Vi vill så gärna komma i kontakt med alla duktiga marschföreningar runt om i Sverige för att få ett gemensamt förbund att kunna hjälpa och verka för all form av drill i Sverige.

Har ni ej fått detta utskick på mail? Meddela oss gärna så vi kan skicka till rätt mejladress, eller ge oss tips om fler föreningar så vi kan nå ut över hela Sverige till våra marschföreningar. 

Med önskan om en Trevlig Sommar                                                                                                          

Amelie Nilsson

Ordförande

Svenska Drillförbundet SDF

 

Uppdaterad: 29 MAJ 2019 01:01 Skribent: Niklas Strid
Epost: Adressen Gömd

Tävlingskommittén: This is a mailto link

Domarkommittén: This is a mailto link

Tekniskakommitén: This is a mailto link

.

Postadress:
Drill
Amelie Nilsson, Gröntevägen 14
254 81 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Uppdaterat formulär för anmälan till Tävling
Förbundet har möjliggjort anmälan till täving via webformulär. Formulären skall fyllas i enligt önskan i inbjudan. Det finns ett formulär per tävling som efter tyck på "Skicka" mailas till arrangören. Webformuläret ersätter de traditionella på samma sätt som de som normalt mailas, vänligen följ arrangörens instruktioner i inbjudan. Ni hittar dem på Tävlingskalendern

I Dokumentbanken finns en uppdaterad Tävlingsanmälan som är ifyllningsbar på datorn med AdobeAcrobat PDF Reader, med Acrobat kan du fylla i fälten och spara det du fyllt i. Skicka den sparade filen till arrangören. 

Uppdaterat regelverk!
Årets uppdatering av regelverket är publicerat av Tekniska. Största nyheten är att vi numera även har med tävling i marschdrill! Ni hittar det tekniska reglementet och tävlingsreglementet under menyn Tävling.

Inbjudan till minortävlingar
Inbjudan till Minidrillen i Kalmar, Stjärndrillen i Linköping, Staffansdrillen i Hjärup samt Nybrodrillen är utskickade. Ni finner dem i Tävlingskalendern .

Uppdaterat kortprogram
Ny rutin i kortprogram gäller från och med september 2019. Instruktioner finns på sidan för Internationellt Regelverk. På samma sida finns även den nya musiken för Kortprogram Män.

Dags för uppdatering av Tävlingslicenser
Är din klubb redo inför höstsäsongens tävlingar?
Glöm inte att förnya era licenser på 
pensum.se redan idag, så står ni klara när tävlingsanmälningarna går ut

SM i Marschdrill 30/5 2020!
Vi från Svenska Drillförbundet SDF vill gärna hjälpa er att utvecklas vidare inom Marschdrill och har därför nu bildat en marschkommitté (MK) som verkar endast för er. Mer om SM i Marschdrill samt Marschkommitten på vår SM sida för Marsch

Ny Logotyp för Svenska Drillförbundet
I samband med prisutdelningen på SM 2019 lanserades Svenska Drillförbundets nya logotyp