Hoppa till sidans innehåll

Utbildning

Svenska Drillförbundets Kurs och UtBildnings kommité KUB arrangerar Workshops i Drill, Kurs i Compulseries och Kortprogram samt Instruktörsutbildning.

Våra miniortävlingar så här långt har blivit inställda, och just nu kan det vara lite tufft att se ett ljus i tunneln, även om vi vet att det kommer så småningom!

Föreningar med sina tävlingssugna aktiva står med färdiga program som de längtar efter att visa upp, tränare vet inte riktigt vad de skall hitta på och just nu händer det inte något. Vi vet och förstår att det är väldigt tufft med motivationen inom vår sport precis som inom all idrott just nu......

Här kommer istället lite tips om webinars både för aktiva, tränare mm. Dessa webinars kan ni delta på oavsett vilken nivå ni är på och ta med er hem det ni tycker är viktigt för just er förening. Om vi inte kan träna på samma sätt som innan och det är svårt med motivationen är det ett ypperligt tillfälle att registrera upp sig och gå en utbildning, ta med sig inspiration hem till sin förening och börja med nya spännande utmaningar i väntan på att våra tävlingar skall komma igång.

Här nedan följer olika exempel på webinars. De 2 översta länkarna är på exempel på olika webinars på WBTF:s (vårt internationella förbunds) hemsida som är aktuella och kommande just nu. 

Är dessa utbildningar intressanta och ni vill ha mer av samma sort? Gå in på 3:dje och nedersta länken till "Twirl Nations om Demand" där ni kan köpa och titta på redan utförda webinars som ägt rum under hösten.

https://www.wbtf.org/content/announcing-wbtf-december-webinar-athletes-coaches-short-program 

https://www.wbtf.org/content/announcing-wbtf-fall-webinars-judges-and-coaches 

https://www.wbtf.org/Library/TwirlNations-On-Demand 

Ta tillfället i akt och utbilda er online nu när tiden till detta finns och det kanske är avbrott i träningen.  

 

Utbildningskommittén SDF: This is a mailto link

 

.

Postadress:
Drill
Amelie Nilsson, Gröntevägen 14
254 81 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

SM i Drill
2022 har vi stor förhoppning om att kunna genomföra våra SM som planerat.


Därför kan vi nu annonsera ut att SM i Tävlingsdrill kommer att gå av stapeln i Helsingborg 14-15/5 2022 med Bjuv/Helsingborg som stolt värd.  Då Bjuv/Helsingborg inte kunde genomföra tävlingen som värd 2021 pga. Corona fick de naturligt frågan inför 2022.

SM i marschdrill jobbar vi fortfarande med och vi återkommer så fort vi har besked om detta SM också.
Vi ser så fram emot att äntligen och med stor förhoppning kunna återgå till det normala i vår tävlingsvärld igen.

Tävlingsinbjudningar
Ni hittar höstens tävlingar och inbjudan till dem i Tävlingskalendern

Uppdatering av regelverket 2021
Nu står vi i startgroparna för en ny efterlängtad spännande säsong med tävlingar, uppträde, uppvisningar från våra yngsta till våra äldsta och vi vet att det är full fart ute i alla våra föreningar med att göra nya program och äntligen få möta publik igen.

Vi har ju som ambition att precis som förra året arrangera tävling både inom marschdrill och tävlingsdrill och denna säsong ser det ju onekligen ut som om vi kommer att lyckas!
Det uppdaterade regelverket hittar du här: Tävlingsreglementet och Tekniskt regelverk

WBTF Grand Gala 2021
Galan sändes på WBTFs Vimeokanal lördag 7e augusti kl15.00 Länk:  www.wbtf.org/2021-grand-gala

Resultat från Digital tävling för Juniorer och Seniorer
Resultatet från Digital Drilltävling 2021-05-22 finns här. Tävlingen går bra att se i efterhand på Swedish Twirl.