Hoppa till sidans innehåll

Utbildning

Svenska Drillförbundets Kurs och UtBildnings kommité KUB arrangerar Workshops i Drill, Kurs i Compulseries och Kortprogram samt Instruktörsutbildning.

Våra miniortävlingar så här långt har blivit inställda, och just nu kan det vara lite tufft att se ett ljus i tunneln, även om vi vet att det kommer så småningom!

Föreningar med sina tävlingssugna aktiva står med färdiga program som de längtar efter att visa upp, tränare vet inte riktigt vad de skall hitta på och just nu händer det inte något. Vi vet och förstår att det är väldigt tufft med motivationen inom vår sport precis som inom all idrott just nu......

Här kommer istället lite tips om webinars både för aktiva, tränare mm. Dessa webinars kan ni delta på oavsett vilken nivå ni är på och ta med er hem det ni tycker är viktigt för just er förening. Om vi inte kan träna på samma sätt som innan och det är svårt med motivationen är det ett ypperligt tillfälle att registrera upp sig och gå en utbildning, ta med sig inspiration hem till sin förening och börja med nya spännande utmaningar i väntan på att våra tävlingar skall komma igång.

Här nedan följer olika exempel på webinars. De 2 översta länkarna är på exempel på olika webinars på WBTF:s (vårt internationella förbunds) hemsida som är aktuella och kommande just nu. 

Är dessa utbildningar intressanta och ni vill ha mer av samma sort? Gå in på 3:dje och nedersta länken till "Twirl Nations om Demand" där ni kan köpa och titta på redan utförda webinars som ägt rum under hösten.

https://www.wbtf.org/content/announcing-wbtf-december-webinar-athletes-coaches-short-program 

https://www.wbtf.org/content/announcing-wbtf-fall-webinars-judges-and-coaches 

https://www.wbtf.org/Library/TwirlNations-On-Demand 

Ta tillfället i akt och utbilda er online nu när tiden till detta finns och det kanske är avbrott i träningen.  

 

Utbildningskommittén SDF: This is a mailto link

 

.

Postadress:
Drill
Amelie Nilsson, Gröntevägen 14
254 81 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Årsmötesprotokoll
Protokollet från förbundsårsmötet är publicerat på förbundsårsmötessidan

SM i Tävlingsdrill 2022

SM i Tävlingsdrill följer ni via Instagram och Facebook samt via vår SM-sida samt på vår live streamingkanal https://play.staylive.se/swedish-twirl. Resultat från finalomgången kommer att publiceras på SM Resultatsidan efter prisutdelningen

SM i Tävlingsdrill 2023
SM 2023 kommer att arrangeras av Linköping och Åtvidaberg i Linköping. 

Landslag till VM2022 samt uttagning till European Cup 2022
Uttagningarna till landslag och för Internationell representation på EuropeanCup 2022 är publicerade

SM i Marchdrill 2022!
LÖRDAGEN 28 MAJ 2022 går SM i marschdrill av stapeln i Billesholms Folketspark med pompa och ståt. Tidschema och ytterligare tävlingsinfo för deltagare finns på SM-sidan

SM i Tävlingsdrill 2023
SM 2023 kommer att arrangeras av Linköping och Åtvidaberg i Linköping.