Unisport

unisport logga

Unisport (tidigare Rantzow Sports) och Linden Equipment for Gymnastics AB (LEG, som även de är en del av Unisport) har ett långsiktigt och mångårigt samarbete med Gymnastikförbundet där fokus är att skapa attraktiva anläggningar som inspirerar barn och ungdomar att börja med gymnastik och få in dem i föreningslivet.

- Svensk Gymnastik gör en stor insats med att få barn, ungdomar och vuxna aktiva. Tillsammans med Gymnastikförbundet vill vi skapa attraktiva gymnastik- och idrottshallar som inspirerar till rörelse. Samarbetet ger oss även mycket när det gäller produktutveckling och sortiment av redskap för både tävlings-, tränings och skolgymnastik säger Rikard Lindén, Product Specialist Gymnastics - Unisport.

Förmåner för föreningar

En del av samarbetet handlar om att utrusta truppgymnastikens största tävlingar med redskap från LEG, som är en del av Unisport. Det skapar förutsättningar för att kunna genomföra både spektakulära och säkra tävlingar för de truppgymnaster som deltar.

Nytt för årets avtal är att de föreningar som arrangerar andra tävlingar i truppgymnastik och inte har tillgång till redskap nu till ett väldigt förmånligt pris kan hyra redskap från LEG.

Vill du hyra redskap för tävling i truppgymnastik? Då ska du mejla info@unisport.com

En bild