Hoppa till sidans innehåll

Landslag


Riktlinjer för uttagning till Internationella uppdrag 2020

Följande datum kommer vi gå efter under vårens tävlingssäsong gällande uttagningen av landslag till VM samt starter till European cup. Det kommer även att komma ytterligare ett läger efter SM för de starter som blir uttagna till VM / European Cup som vi inte satt datum för än.


4/1 Tävling Bjuvsdrillen – ej SM kvaltävling

18-19/1 Tävling Mixed Twirl Staffanstorp – ej SM kvaltävling

1-2/2 Forumdrillen Örkelljunga – SM kvaltävling

8/2 Kalmardrillen – SM kvaltävling

17/2 Besked skickas ut från TK till de som blivit uttagna som potentiella starter till VM / European Cup

7-8/3 Landslagsläger i Helsingborg för alla starter som blivit uttagna som potentiella starter till freestyle, pair och team till VM & EC.

21-22/3 Knalledrillen Borås – SM kvaltävling

28-29/3 Östgötadrillen Linköping – SM kvaltävling

April Läger för EC potentiella EC starter i solo 1 baton, 2 baton samt 3 baton. TK återkommer med datum och plats.

26/4 Smålandsdrillen Kalmar – SM kvaltävling

28/4 Besked skickas ut från TK om vilka starter som blivit uttagna till VM / European Cup

De starter som anmält intresse för Solo 1 baton, 2 baton samt 3 baton ska visa upp dessa program på två tävlingar, och de tävlingar man har möjlighet att visa upp på är de tävlingar som ligger över två dagar. Så vi vill gärna att ni från föreningarna mailar in snarast vilka två tävlingar era starter i dessa klasserna önskar visa upp sina program så att vi kan planera in detta med arrangörerna för de tävlingarna.

Det är inte ett krav för starter till European Cup att visa upp shortprogram, men vi från TK rekommenderar att man gör det för framtida tävlan internationellt.

Då det har varit fler än förväntat som har anmält intresse för solo 1 baton, 2 baton samt 3 baton har vi i TK beslutat att köra ett separat läger för dessa starter i april istället för tillsammans med övriga starter som det var planerat tidigare, vi återkommer med datum för detta läger senare. 

Uppdaterad: 17 JUL 2018 20:58 Skribent: Niklas Strid
Epost: Adressen Gömd

Tävlingskommittén: This is a mailto link

Domarkommittén: This is a mailto link

Tekniskakommitén: This is a mailto link

.

Postadress:
Drill
Amelie Nilsson, Gröntevägen 14
254 81 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Kommer du att sakna SM i Tävlingsdrill?
Vi kommer inte att genomföra SM i Tävlingsdrill 15-17 maj. Istället för Live drilltävling kommer vi att sprida inspelningar av allas favoritdel via Instagram. Vi har bett alla som vill lägga upp sina egna favoriter så att ni alla kan njuta av favoriterna dessa dagar. Ni hittar dem genom att följa oss på Instagram: https://www.instagram.com/svenskadrillforbundet/. För att se det vi lägger ut behövs ej ett konto. 

Vill du hitta allt gör det via sökning på tagg:  https://www.instagram.com/svenskadrillforbundet/tagged/?hl=sv. Notera för att du måste logga in för att söka på tagg. 

Välkommen till Förbundsårsmötet för Verksamhetsår 2019
Svenska drillförbundet välkomnar förbundets medlemmar att ansluta till Förbundsårsmötet 2020-04-25 kl18.00. Årets möte går online vilket möjliggör för ett stort deltagarantal. Vi välkomnar därför aktiva, tränare och medlemmar i förbundets kommitéer att ansluta som icke röstberättige deltagare. Information för att ansluta hittar ni i Inbjudan.  

Förbundsårsmöteshandlingar och ny lokal
Möteshandlingarna för Förbundsårsmötet publicerades på sidan för årsmöteshandlingar den 10e april. Vi byter lokal till onlinemöte, samma datum och tid som tidigare annoncerats. Instruktioner finns i uppdaterad inbjudan För att underlätta röstlängdshanteringen önskar vi att fullmakter skickas in senast 25e april kl.0800. 

Säongen 2019-2020 är avslutad
Med anledning av de regler som beslutats att förbjuda allmänna sammankomster med över 50 personer, samt rådande läge med Corona virus, är det med tunghet i bröstet vi måste meddela att vi tyvärr får ställa in vårens arrangemang. mer info

 

Vi hoppas däremot på att alla är med på "World Baton Twirling" Day 10 april där hela drillvärlden kan att förenas i ett program. Se SDF instagram och facebook för instruktioner samt wbtf.org.

Vi hoppas att drillsverige också kan förenas i #apartbuttogehter...

Vi vill också dela länken till Livestreamen från förra SM 2019 som också ligger på vår hemsida där vi kan hitta inspiration och njuta av härlig drill medans vi väntar på att kunna köra igång igen.... https://play.staylive.se/swedish-twirl 

EC och VM 2020 är uppskjutna till 2021
WBTF har beslutat att skjuta upp EC och VM till 2021 pga pandemin med Covid-19 viruset
Mer information på WBTF.org

Västgötadrillen och Östgöta drillen inställda

Nytt nummer av Batonbladet!

Läs senaste nytt från förbundet i fjärde Batonbladet

Inbjudan till Årsmöte för Verksamhetsåret 2019
Välkomna till årets årsmöte i Kalmar 2020-04-25. Mer info i Inbjudan.