Långhelg med Svensk Gymnastik

En bild

Under helgen som var och dagaran innan, den 5–6 oktober har kansliet varit på Utbildningskonferens i Stockholm och på helgen 7–8 oktober var Gymnastikforum i Sollentuna där Uppsvenskas styrelse var närvarande.

Den 5–6 oktober var kansliet på en utbildningskonferens i Stockholm. Där träffade vi de andra regionerna samt utbildningsenheten på nationella förbundet för att gemensamt se över utbildningsverksamheterna och samordna utbildningar för kommande år. samtidigt fick vi status på hur utbildnings-, tävlingsprojekten ligger till. saker som togs upp under utbildningskonferensen.

  • Gemensam utbildningsplan
  • Utvärderingar
  • Gympashoppen
  • Konvertering och tidsplaner
utbildningskonferens 2023 komunikation
utbildningskonferens 2023 shoppen

Under helgen den 7–8 oktober var det Gymnastik-/gympaforum i Sollentuna. Där var Uppsvenska styrelse på plats som representanter. Ordförande var på plats redan på fredagen på ledningsform. de anslöt sedan över 200 personer som deltog på helgens Gymnastik forum.

Vi tar med oss massa inspiration från Gymnastikforum 2023 och det är helt fantastiskt att kunna mötas fysiskt igen!

- Ordförande Jessica

Uppsvenskas styrelse representanter gympaforum 2023

På bilden fr vä: Jessica, Carin, Lotta och Maggan.

Vi deltog i de olika workshops som erbjöds och lyssnade på flera mycket bra föreläsningar, men mötena mellan människor och det viktiga småpratet i pauser gav också mycket!

- Vice ordförande Carin

Publicerad: 2023-10-09

UPPTÄCK MER