Jobba med gymnastik

En bild

Lediga jobb på Gymnastikförbundet

Vi är alltid öppna för spontana ansökningar och om du är intresserad av att göra din praktikplats hos oss är du välkommen att höra av dig till info@gymnastik.se med ditt CV och en presentation av dig själv.

Tävlingskoordinator

Låter det lockande att jobba med Svensk Gymnastiks stora verksamhet inom våra
tävlingsdiscipliner? Nu söker vi en tävlingskoordinator som tillsammans med kollegor
ansvarar för detta område.

> Läs mer om uppdraget och hur du söker det här. Pdf, 184 kB.

Gymnastikombudsman

Sedan 2014 har Gymnastikförbundet haft en GymO och nu söker vi dig som vill förstärka arbetet med de etiska frågorna och att i förlängningen stödja och hjälpa föreningar och förbundet (regionalt och nationellt) inom området. Uppdraget handlar i första hand om att ta emot, sortera och följa upp inkomna ärenden, men i vissa fall också att ge stöd och råd, samt att, då det krävs, initiera

> Läs mer om uppdraget och hur du söker det här. Pdf, 166 kB.

Hur är det att jobba med gymnastik?

Lisa Lagerberg
Idrottsmedicinsk koordinator

Det roligaste med mitt jobb är att få vara med och utveckla insatser inom idrottsmedicin och hälsa där vi kan påverka både på kort och lång sikt.

Johannes Herrmann
Marknadsassistent

"Det absolut roligaste i min arbetsroll är att få skapa stilla och rörligt material. Det kan vara en animering till sociala medier eller en roll-up till ett event."

Samuel Nylund
Tävlingskoordinator

Den största utmaningen har varit att komma in i gymnastiken utan att ha gymnastikbakgrund, men som tur är har jag väldigt duktiga kollegor som hjälper till.

Camilla Wahlberg
Förbundkoordinator

Det bästa är alla härliga kollegor och variationen på arbetsuppgifter. Jag gillar kombinationen av idrott och administration i syfte att förbättra och förenkla för kollegor och föreningar.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer