Sportsbasics

En bild

Utveckla din träning med Sportsbasics

I sportsbasics.com kan du inspireras av det stora videobaserade övningsbiblioteketet med fler än 1100 övningar. I sportsbasics.com kan du, göra egna träningsprogram eller använda några av dem som vi redan har gjort samt hålla ordning på gymnasterna i din grupp. Som tränare kan du också sända träningsprogram till enskilda individer eller till en hel grupp till deras PC, iPad eller Smartphone.

Person gör situps

Med Sportsbasics speciella App (bara iPad och iPhone) kan du dessutom ha upp till 10 program med dig och byta ut efterhand. Dina gymnaster kan också öppna sina program via App'en och använda på sin iPad eller iPhone.

Vårt samarbetsavtal med sportsbasics.com innehåller två erbjudanden:

  1. Gymnastikförbundet erbjuder upp till 100 föreningar att testa sportsbasics.com gratis i 60 dagar. Word, 24 kB. De föreningar som vill testa sportsbasics.com innan de köper kan få ett testabonnemang på sportsbasics.com för 5 tränare på 60 dagar, som Gymnastikförbundet betalar.
  2. Alla föreningar som är medlemmar i Svenska Gymnastikförbundet får 50% rabatt på den första års prenumerationen på träningsplattformen sportsbasics.com. Word, 69 kB. En förening med upp till 12 tränare betalar ENDAST SEK 1.750 (inkl moms) för ett år.

Beställ medlemskapet genom att fylla i ett av de två dokumenten nedan och maila dem till info@sportsbasics.com.

Tränare står vid två personer som gör magövning på golvet.